Quote of the Day..

Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams. - Ashley Smith

Sunday, August 8, 2010

Kesan Sampingan

Rasa macam dah lama giller mama tak update blog ni.. Tapi sebenarnya tak la lama mane.. Tapi memang serius ta de mood na tulis ape-ape minggu lepas.. Kesan sampingan demam panas.. Sampai hari ni still ta de mood nak tulis.. Ke kesan sampingan lain ni..??

Note: Ayah tak de arini.. Ada perlawanan bola inter section kat Seremban.. Yang nak tegelak tu, malam tadi Kakak tanye.. "Ayah lawan team je atau ayah lawan negara lain..?" Nak tergolek jatuh kusi mama dengar.. Lepas ayah kate lawan team je.. Kakak kata "Oh lawan team je.. Kalau lawan negara lain kene ambik gambar.. Sebab tu baru hebat.."

1 comment:

  1. hehe..terpengaruh world cup la ni.
    lawak sungguh!

    ReplyDelete