Quote of the Day..

Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams. - Ashley Smith

Friday, December 17, 2010

Jumpe Lagi

Alhamdulillah, mama dapat jumpe lagi kawan-kawan lama.. Plan asal untuk kumpulkan semua.. Tapi atas sebab-sebab tertentu, 7 dari 11 orang pelajar puteri (pelik pulak bunyinye sedangkan memang ni istilah yang digune dulu..) kelas 4454 tahun 95/96 + Mak Ngah saje yang boleh datang.. Mak Ngah walaupun bukan ahli kelas yang sama, tapi dari dulu memang da macam ahli kelas sebab Mak Ngah lebih banyak "melepak" dengan kawan-kawan kelas mama..

Ada antara yang datang tak pernah jumpe sejak abis sekolah.. Kalau semua bole ada, mesti lagi seronok.. Gambar asal, 14 tahun lepas.. (pinjam dari fb kawan sekelas..)

Gambar masa hari kejadian :) Semua masih sama kecuali ada la yang besar skit sana-sini, sesuai dengan peningkatan umur (justify la konon..) Satu je gambar yang ada semua.. Yang lain semua gambar masa makan-makan sebab macam susah nak kumpul setempat bile budak-budak ramai..


Gambar anak-anak.. Tu pon bukan semua sebab ada yang tido & tengah didukung.. Buat name tag lebih untuk mak-mak kenal anak-anak lain..

Harapnya tahun depan boleh buat lagi & lebih ramai boleh join.. Lain kali mungkin boleh buat piknik 1 hari @ even bermalam kat mana-mana..

3 comments: